Amoxicilline

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Amoxicilline bijwerkingen

Amoxicilline is een penicilline antibioticum dat gebruikt wordt tegen bacteriŽle infecties. Het medicijn wordt vooral voorgeschreven bij luchtweginfecties, blaasontsteking, darmvliesontsteking, Chlamydia, longontsteking, hersenvliesontsteking, ziekte van Lyme of na een tandheelkundige ingreep (trekken van een tand of kies).

Hier kan u bijvoorbeeld Amoxicilline online kopen.

Amoxicilline bijwerkingen

Een bijsluiter lezen is niet eenvoudig, dat is bekend maar u moet het wel doen. Daarin staan alle amoxicilline bijwerkingen, en neem deze ter harte! Ook staat beschreven hoe u een medicijn moet innemen en volg daarom dan ook altijd de instructie op!

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Amoxicilline is een medicijn en verkrijgbaar in diverse toedieningsvormen zoals oplostabletten, in capsules, injecties, in de vorm van een drankje en in druppels. Het medicijn is ondermeer te gebruiken tegen een maag- of darmzweer, luchtweginfecties, blaasontsteking, huidinfecties, middenoorontsteking, de ziekte van Lyme en tegen hersenvliesontsteking. De werking van amoxicilline begint al na ťťn tot twee uur en een dosis is goed voor zes tot acht uur. Soms wordt het middel als voorzorg genomen bij mensen die kans lopen om een ontsteking te krijgen.
Amoxicilline is een prima uitkomst tegen infecties met bacteriŽn!

Uw huisarts vertelt u hoe lang de kuur duurt afhankelijk van de soort infectie en de ernst ervan. U moet de kuur altijd afmaken dus nooit onderbreken, erg belangrijk! Tijdens de kuur mag u gewoon autorijden en drinken van alcohol heeft een nadelige gevolgen. Bent u zwanger, dan is er bij een normale dosering geen enkel probleem voor u en voor uw baby.

Natuurlijk zijn er amoxicilline bijwerkingen zoals er altijd bijwerkingen zijn bij elk medicijn. Enkele amoxicilline bijwerkingen zijn jeuk, huiduitslag, darmklachten en maagklachten. De laatste twee kunnen tot uiting komen in de vorm van lichte buikkrampen, diarree en slappe ontlasting. Huiduitslag en jeuk kunnen ontstaan wanneer u de kuur heeft gevolgd en meestal zijn beiden onschuldig van aard. Toch is het raadzaam uw huisarts hierover in te lichten want die kan bekijken of u allergisch bent voor amoxicilline.