Amoxicilline

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Amoxicilline Clavulaanzuur

Amoxicilline is een penicilline antibioticum dat gebruikt wordt tegen bacteriŽle infecties. Het medicijn wordt vooral voorgeschreven bij luchtweginfecties, blaasontsteking, darmvliesontsteking, Chlamydia, longontsteking, hersenvliesontsteking, ziekte van Lyme of na een tandheelkundige ingreep (trekken van een tand of kies).

Hier kan u bijvoorbeeld Amoxicilline online kopen.

Amoxicilline Clavulaanzuur

Amoxicilline clavulaanzuur is een medicijn welke wordt gebruikt bij infecties. Amoxicilline behoort in de groep penicilline-antibiotica. Sommige bacteriŽn kunnen deze stof echter afbreken. Door aan het medicijn clavulaanzuur toe te voegen wordt dit tegengegaan waardoor het effect op de bacterie verbeterd wordt. Het medicijn kan voorgeschreven worden bij allerlei infecties veroorzaakt door bacteriŽn. Amoxicilline clavulaanzuur heeft geen effect op infecties veroorzaakt door virussen.

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Na inname zal het middel zich al snel via het bloed verspreiden door het hele lichaam. Zo komt het terecht in alle weefsels en in de urine. De werking, na eerste inname, zal ongeveer na 1 tot 2 uur beginnen. Het effect ervan zult u na enkele dagen merken. Soms wordt het preventief gebruikt bij mensen die een operatie moeten ondergaan. Men hoopt zo een eventuele infectie te kunnen voorkomen.

De ziekte van Lyme ontstaat door de beet van een teek welke de zogenaamde Lyme-bacterie met zich meedraagt. Deze bacterie komt in het lichaam van de mens terecht doordat de teek zich vastbijt in de huid. Hierdoor zal deze bacterie ziekteverschijnselen kunnen veroorzaken. Zodra u ronde rode kringen rond de beet ziet verschijnen is het van belang dat u amoxicilline clavulaanzuur gaat gebruiken om de bacterie in het lichaam te doden.

Hersenvliesontsteking kan ontstaan door een virus of een bacterie. Als deze ontsteking van het hersenvlies is ontstaan door een bacterie wordt ook hier amoxicilline clavulaanzuur voorgeschreven.

Het medicijn is verkrijgbaar in tabletten, oplostabletten, drank of druppels. De tabletten dienen ingenomen te worden met een beetje eten om maag-darmklachten te voorkomen. Oplostabletten kunnen worden opgelost in een laagje water en worden opgedronken. Drank kunt u met het meegeleverde maatbekertje innemen en druppels met de pipet. De arts bepaald hoe lang u dit medicijn dient te gebruiken. Onderbreek deze kuur niet, maak hem altijd af!